Bröllop

Beställning av bröllopstårta!

Ett bröllop är en av livets absoluta höjdpunkter. Hos oss kan ni beställa skräddarsydda och exklusiva bröllopstårtor helt efter era önskemål. Vi arbetar bara efter beställning så att era tårtor blir så speciella, unika och välsmakande som möjligt.

 

Konsultation och smakprov

Vi erbjuder gratis konsultation där vi tillsammans med brudparet skapar en speciell och vacker bröllopstårta helt utifrån era önskemål. Smakprov kan ordnas mot en avgift av 150 kronor. Smakproven består en sort tårtbotten och två smaker på fyllningar.

 

Beställningsvillkor

Vi arbetar bara på beställning. Tårtorna/bakelserna tillagas i vår tårtateljé på Danmarksgatan 4 i Linköping.

 

För beställningar av lyxigare och större tårtor/bröllopstårtor rekommenderar vi att beställa i god tid, minst några månader i förväg. Om vi inte är fullbokade så tar jag gärna emot beställningar med kortare varsel.

 

Bröllopstårtor avbeställs senast 30 dagar före utsatt datum. Ej uthämtad beställning debiteras fullt pris.

 

Priser och betalning

Våra tårtor är skräddarsydda efter era önskemål. Alla dekorationer som figurer och blommor är handgjorda vilket gör er beställning unik och exklusiv. Priset på bröllopstårtorna varierar utifrån dekorationsnivå och svårighetsgrad.

Priser

Traditionella bröllopstårtor: Från 50 kr/portion

Klassiska skräddarsydda bröllopstårtor: Från 70 kr/portion

 

För laktosfri eller glutenfri alternativ det 10 kr/bit extra.

 

Vid beställning en månad innan leverans betalas det en handpenning på 1000:- kronor för att reservera er plats. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före leveransdatum.

 

Tårtstorlekar och våningar

Mina bröllopstårtor kan göras från en till tre våningar höga. Jag kan även erbjuda en fjärde dummy våning (ej ätbar) som dekoreras i samma stil som bröllopstårtan. Varje våning är cirka 9 till 10 cm hög och kan bakas för 12 till 30 personer.

 

Tårtstorlekar

1 våning: 12 till 30 portioner

2 våningar: 20 till 50 portioner

3 våningar: 45 till 70 portioner

 

Leveranser

Jag kan ordna leverans av större tårtor eller beställningar mot en avgift. Vid beställning av bröllopstårta kommer vi överens om att antigen hämta tårta hos oss eller leverera den till angiven plats.

 

Om ni önskar tar vi kontakt med er cateringfirma för att komma överens om leveranstidpunkt m.m...

 

Tårtan kan levereras inom Linköping samt även till Norrköping, Motala, Vadstena, Mjölby, Söderköping med flera. Kontakta mig för mer information.

 

Tårtställingar

Lån av tårtställning ingår i priset, men tillkommer en deposition på 1000 kr. Depositionen får man naturligtvis tillbaks vid återlämning av tårtställning i gott skick senast 3 dagar efter festtillfället.

 

Sammarbetspartner

Stora fest som bröllop och evenemang är en viktig del i vår verksamhet och därför har vi ett samarbete med ett flertal företag som är verksamma inom bröllopsbranchen. Tillsammans kan vi erbjuda ett mer komplett, bättre och skräddarsytt paket som uppfyller era önskemål och behov. För mer information och erbjudande se vår sida Sammarbetsparner.

My Sweet Pink Cake Bröllopstårta

Beställning av bröllopstårta

 
 
 
 
 
 

KONTAKT

My Sweet Pink Cake

Danmarksgatan 4

582 31 Linköping

(+46)707-563404

info@sweetcake.se

Följ mig på Facebook
Följ mig på Instagram

Följ mig på Facebook

facebook.com/mysweetpinkcake

Följ mig på Instagram

instagram.com/karolina_sweetcake

Företaget har godkänd F-skatt