Beställning
My Sweet Pink Cake

Beställning av tårta

Vi arbetar bara på beställning. Tårtorna/bakelserna tillagas i vårt konditori på Danmarksgatan 4 i Linköping där beställningen också hämtas om inte något annat är bestämt. Konditoriet är godkänd för livsmedelshantering.

Kontakta oss - My Sweet Pink Cake - Linköping

Steg 1

Första kontakten


Vi vill gärna att ni kontaktar oss så tidigt som möjlig. Om vi inte är fullbokad så tar vi gärna emot beställningar med kortare varsel. För förfrågningar på tårtor var vänlig ange så mycket information som möjligt så att vi kan ge er den bästa service vi kan. 

Order - My Sweet Pink Cake - Linköping

Steg 2

Orderbekräftelse


När allt är på plats skickar vi en orderbekräftelse. Beställningen reserveras efter att betalningen har erhållits. Alla beställningar betalas i förskott genom Swish eller bakgiro.

Leverans - My Sweet Pink Cake - Linköping

Steg 3

Avhämtning / Leverans


Beställning hämtas på vårt konditori, adress och öppettider hittar ni här

Leverans av större tårtor eller beställningar kan ordnas mot en avgift. Tårtan kan levereras inom Linköping samt även till Norrköping, Motala, Vadstena, Mjölby, Söderköping med flera. Kontakta mig för mer information.

Pris traditionella tårtor

Våra tårtor är skräddarsydda efter era önskemål. Alla dekorationer som figurer och blommor är handgjorda vilket gör er beställning unik och exklusiv.


Traditionella tårtor i en våning är gjorda av sockerkaksbotten, vaniljkräm, sylt, vispad grädde och är täckta med marsipan. Priset nedan gäller grundtårta. I priset ingår kort text. Pris för extra dekorationer tillkommer. 


Pris:

  • 8 p - 260
  • 12 p - 300:-
  • 15 p - 360:-
  • 20 p - 460:-


För bild- och fototårta tillkommer ett pris på 120:- för utskrift i sockerblad.

För laktosfri, glutenfri eller moussefyllning tillkommer det 10 kr/bit extra.


Beställningar betalas i förskott genom Swish eller bankgiro.

Pris skräddarsydda tårtor

Skräddarsydda tårtor kan fås i en till fyra våningar beroende på antal bitar. Tårtorna är gjorda av sockerkaksbotten och är fyllda med vaniljkräm, sylt och två sorters mousse. Tårtorna spacklas med smörkräm och täcks med marsipan eller sugarpaste.


Vi kan även erbjuda andra typer att tårtbottnar och tårtfyllningar som Red Velvet och buttercream. Kontakta oss gärna för mer information.


1-våningstårta

Grundpris från 45 kr/portion. I priset ingår enklare blommor, kantdekor och text. Pris för extra dekorationer tillkommer. 


2- till 4-våningstårta

Grundpris från 55 kr/portion. I priset ingår enklare blommor, kantdekor och text. Pris för extra dekorationer tillkommer. 


För laktosfri eller glutenfri alternativ tillkommer en extra avgift på 10 kr/bit.


Alla beställningar betalas i förskott genom Swish eller bakgiro. För större festtårtor och bröllopstårtor görs beställningen genom att betala en handpenning på 1000:-, resterande belopp ska vara oss tillhanda senast en månad innan leverans.

Tårtfyllningar

Vi kan även erbjuda andra typer att tårtbottnar och tårtfyllningar som Red Velvet och buttercream. Kontakta oss gärna för mer information.


Tårtbottnar och Tårtfyllningar

Fluffig vaniljbotten  - Fluffig chokladbotten

Hallonsylt - Jordgubbssylt - Vaniljkräm

Salt karamell - Jordgubbsmousse

Hallonmousse - Mjölkchokladmousse Passionsfruktsmousse - Vitchokladmouss

Apelsinmousse - Blåbärmousse

Päronmousse - Glasskrämmousse

Tårtstorlekar och våningar

Våra bröllopstårtor kan göras från en till fyra våningar höga. Vi kan även erbjuda en femte dummy våning (ej ätbar) som dekoreras i samma stil som bröllopstårtan. Varje våning är cirka 9 till 10 cm hög och kan bakas för 10 till 30 personer.


Tårtstorlekar

  • 1 våning: 10 till 30 portioner
  • 2 våningar: 20 till 40 portioner
  • 3 våningar: 40 till 65 portioner
  • 4 våningar: 70 till 80 portioner

Cupcakes

Cupcakes är gjorda av en sötare muffins som toppas med olika typer av frosting och kan beställas i fyra olika sockerkakssmaker och fyra smaker på smörkräm.   

Vanilj - Vitchoklad - Choklad - Hallon


Pris:

  • 30 kr/st med enkla dekorationer som pärlor/strössel eller en liten blomma.
  • Från 40 kr/st med andra mer bearbetade handgjorda dekorationer, som enkla rosor eller figurer.


Storlek för normalstora cupcakes är ca 5 cm i diameter, höjd 3,8 cm, utan frosting. Minsta beställningsantalet är 10 st.


Leveranser

Vi kan ordna leverans av större tårtor eller beställningar mot en avgift. Vid beställning av bröllopstårta kommer vi överens om att antigen hämta tårta hos oss eller leverera den till angiven plats.


Om ni önskar tar vi kontakt med er cateringfirma för att komma överens om leveranstidpunkt.


Tårtan kan levereras inom Linköping samt även till Norrköping, Motala, Vadstena, Mjölby, Söderköping med flera. Kontakta mig för mer information.

Beställningsvillkor

Vi arbetar bara på beställning. Tårtorna/bakelserna tillagas i  vår konditori på Danmarksgatan 4 i Linköping. 


Avbeställningar ska ske senast en vecka före avhämtningsdag. Bröllopstårtor avbeställs senast 30 dagar före leveransdatum. Avbokningar som görs senare än utsatt datum innebär att delbetalningen återbetalas ej. Ej uthämtad beställning debiteras fullt pris.

ADRESS


My Sweet Pink Cake

Danmarksgatan 4

582 31 Linköping


KONTAKT


Telefon: (+46)707-563404

info@sweetcake.se


ÖPPETTIDER


Måndag: enl. ök.

Tisdag - Fredag: 9 - 15

Lördag: 10 - 12


INFO


Innehar F-skattsedel.

Lokalen är livsmedelsgodkänd av Miljökontoret i Linköping.