Beställning
My Sweet Pink Cake

Beställning

Vi arbetar bara på beställning. Tårtorna/bakelserna tillagas i vårt konditori på Danmarksgatan 4 i Linköping där beställningen också hämtas om inte något annat är bestämt. Konditoriet är godkänd för livsmedelshantering.


Vi rekommenderar att beställa i god tid. Om vi inte är fullbokad så tar vi gärna emot beställningar med kortare varsel.  


Avbeställningar

Avbeställningar ska ske senast en vecka före avhämtningsdag. Bröllopstårtor avbeställs senast 30 dagar före leveransdatum. Avbokningar som görs senare än utsatt datum innebär att delbetalningen återbetalas ej. Ej uthämtad beställning debiteras fullt pris.


Betalning och Leverans

Alla beställningar betalas i förskott. För större festtårtor och bröllopstårtor görs

beställningen genom att betala en handpenning på 1000:-, resterande belopp ska vara oss tillhanda senast en månad innan leverans.


Leverans av större tårtor eller beställningar kan ordnas mot en avgift. Tårtan kan levereras inom Linköping samt även till Norrköping, Motala, Vadstena, Söderköping, Jönköping med flera. Kontakta oss för mer information.


Tårtans Innehåll

Tårtorna fylls med vaniljkräm, sylt och en eller två sorters mousse. Tårtorna spacklas med smörkräm och täcks med marsipan eller sugarpaste. Sugarpaste/sockerpasta ger en slätare och elegant finish på tårtan och dessutom är allergivänlig.


Vi kan även erbjuda andra typer att tårtbottnar och tårtfyllningar som Red Velvet och buttercream. Kontakta oss gärna för mer information.


Tårtbottnar och Tårtfyllningar

Fluffig vaniljbotten  - Fluffig chokladbotten

Hallonsylt - Jordgubbssylt - Vaniljkräm

Salt karamell - Jordgubbsmousse - Hallonmousse

Mjölkchokladmousse - Passionsfruktsmousse - Vitchokladmousse

Apelsinmousse - Blåbärmousse - Päronmousse - Glasskrämmousse


Cupcakes

Cupcake är gjorda av en sötare muffins som toppas med olika typer av frosting och kan beställas i fyra olika sockerkakssmaker och fyra smaker på gräddfrostingen/smörkräm.   

Vanilj - Vitchoklad - Choklad - Hallon


Priser

Våra tårtor är skräddarsydda efter dina önskemål. Alla dekorationer som figurer och blommor är handgjorda vilket gör din beställning unik och exklusiv.

Traditionella tårtor

Traditionella tårtor i en våning är gjorda av sockerkaksbotten, vaniljkräm, sylt och grädde och är täckta med marsipan (prinsesstårta-formad). Priset nedan gäller grundtårta. I priset ingår kantdekor och text. Pris för extra dekorationer tillkommer. 


Priser:

12 p - 300:-

15 p - 360:-

20 p - 470:-


För bild- och fototårta tillkommer ett pris på 120:- för utskrift i sockerblad.

För laktosfri, glutenfri eller moussefyllning tillkommer det 10 kr/bit extra.

Dekorerade tårtor

Dekorerade tårtor kan fås i en till fyra våningar beroende på antal bitar. Tårtorna är gjorda av sockerkaksbotten och är fyllda med vaniljkräm, sylt och två sorters mousse.


1-våningstårta

Grundpris från 45 kr/portion. I priset ingår enklare blommor, kantdekor och text. Pris för extra dekorationer tillkommer. 


2- till 4-våningstårta

Grundpris från 55 kr/portion. I priset ingår enklare blommor, kantdekor och text. Pris för extra dekorationer tillkommer. 


För laktosfri eller glutenfri alternativ tillkommer en extra avgift på 10 kr/bit.

Bröllopstårtor

Priset på bröllopstårtor börjar från 50 kr per bit för traditionella tårtor och från 70 kr per bit för klassiska skräddarsydda bröllopstårtor. Mer information hittas under kategorin Bröllop.

Cupcakes

Cupcakes kostar från 30 kr/st med enkla dekorationer som pärlor/strössel eller en liten blomma. Från 40 kr/st med andra mer bearbetade handgjorda dekorationer, som enkla rosor elelr figurer.


Storlek för normalstora cupcakes är ca 5 cm i diameter, höjd 3,8 cm, utan frosting. Minsta beställningsantalet är 12 st.


Tårtstorlekar

Mina tårtor kan göras från ett till fyra våningar höga. Varje våning är cirka 9 till 10 cm hög och kan bakas för 10 till 30 personer.

 

Tårtstorlekar

1 våning: 12 till 30 portioner

2 våningar: 20 till 50 portioner

3 våningar: 40 till 70 portioner

4 våningar: 70 till 80 portioner

Information om beställningar, betalning och leverans av dekorerade tårtor
Spännande smaker till tårtfyllningen och cupcake topping
Tårtor prisklass och dekorationsnivå

Prisförfrågan av tårta

 
 
 
 
 
 
 

KONTAKT

My Sweet Pink Cake

Danmarksgatan 4

582 31 Linköping

(+46)707-563404

info@sweetcake.se

Följ mig på Facebook
Följ mig på Instagram

Följ mig på Facebook

facebook.com/mysweetpinkcake

Följ mig på Instagram

instagram.com/karolina_sweetcake

Företaget har godkänd F-skatt