Bröllop


Bröllopstårta

Våra bröllopstårtor är skräddarsydda för att passa efter era önskemål. Alla dekorationer som sockerblommor och figurer är handgjorda vilket gör din beställning unik och exklusiv. Nedan kan du hitta information om pris, tårtstorlekar, tårtfyllningar, leverans och villkor. Om du har några frågor om våra bröllopstårtor, vill ha mer information eller vill boka en bröllopstårta, vänligen kontakta oss här!

Priser och betalning

Våra tårtor är skräddarsydda efter era önskemål. Alla dekorationer som figurer och blommor är handgjorda vilket gör er beställning unik och exklusiv. Priset på bröllopstårtorna varierar utifrån dekorationsnivå och svårighetsgrad.

 

Priser

  • Traditionella bröllopstårtor: Från 50 kr/bit
  • Klassiska bröllopstårtor:  Från 70 kr/bit
  • Laktosfri/glutenfri alternativ: 10 kr/bit extra
  • Provsmak: 150 k


Vid beställning en månad innan leverans betalas det en handpenning på 1000:- kronor för att reservera er plats. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före leveransdatum.

Tårtstorlekar och våningar

Våra bröllopstårtor kan göras från en till fyra våningar höga. Vi kan även erbjuda en femte dummy våning (ej ätbar) som dekoreras i samma stil som bröllopstårtan. Varje våning är cirka 9 till 10 cm hög och kan bakas för 10 till 30 personer.


Tårtstorlekar

  • 1 våning: 10 till 30 portioner
  • 2 våningar: 20 till 40 portioner
  • 3 våningar: 40 till 65 portioner
  • 4 våningar: 70 till 80 portioner

Tårtfyllningar

Vi kan även erbjuda andra typer att tårtbottnar och tårtfyllningar som Red Velvet och buttercream. Kontakta oss gärna för mer information.


Tårtbottnar och Tårtfyllningar

Fluffig vaniljbotten  - Fluffig chokladbotten

Hallonsylt - Jordgubbssylt - Vaniljkräm

Salt karamell - Jordgubbsmousse

Hallonmousse - Mjölkchokladmousse Passionsfruktsmousse - Vitchokladmouss

Apelsinmousse - Blåbärmousse

Päronmousse - Glasskrämmousse

Leveranser

Vi kan ordna leverans av större tårtor eller beställningar mot en avgift. Vid beställning av bröllopstårta kommer vi överens om att antigen hämta tårta hos oss eller leverera den till angiven plats.


Om ni önskar tar vi kontakt med er cateringfirma för att komma överens om leveranstidpunkt.


Tårtan kan levereras inom Linköping samt även till Norrköping, Motala, Vadstena, Mjölby, Söderköping med flera. Kontakta mig för mer information.

Tårtställingar

Uthyrning av tårtställning kostar 400:-. samt att det tillkommer en deposition på 1000 kr. Depositionen får man naturligtvis tillbaks vid återlämning av tårtställning i gott skick senast 3 dagar efter festtillfället.

Beställningsvillkor

Vi arbetar bara på beställning. Tårtorna/bakelserna tillagas i  vår konditori på Danmarksgatan 4 i Linköping. 


För beställningar av lyxigare och större tårtor/bröllopstårtor rekommenderar vi att beställa i god tid. Om vi inte är fullbokade så tar jag  gärna emot beställningar med kortare varsel.


Bröllopstårtor avbeställs senast 30 dagar före utsatt datum. Ej uthämtad beställning debiteras fullt pris.