Beställning av bröllopstårta
My Sweet Pink Cake

Beställning av bröllopstårta

Ett bröllop är en av livets absoluta höjdpunkter. Hos oss kan ni beställa skräddarsydda och exklusiva bröllopstårtor helt efter era önskemål. Vi arbetar bara efter beställning så att era tårtor blir så speciella, unika och välsmakande som möjligt.

Kontakta oss - My Sweet Pink Cake - Linköping

Steg 1

Första kontakten


Vi vill gärna att ni kontaktar oss så tidigt som möjlig före den stora dagen, vår bröllopsagenda fylls vanligtvis snabb, så vänta inte för länge!

Konsultation - My Sweet Pink Cake - Linköping

Steg 2

Boka en konsultation


Vi erbjuder gratis konsultation där vi tillsammans med brudparet skapar en speciell och vacker bröllopstårta helt utifrån era önskemål. Vi kommer att diskutera vilken tema bröllopstårtan ska ha, färger, smaker, platsen där bröllopet ska ske och andra viktiga detaljer.

Provsmak - My Sweet Pink Cake - Linköping

Steg 3

Provsmakning


Efter att vi har kommit överens om bröllopstårtan är det dags för provsmak. Provsmak kan ordnas mot en avgift till det datumet det passar er. Provsmaket kan ni sedan ta med er hem och avnjuta tillsammans kanske med lite champagne?

Orderbekräftelse - My Sweet Pink Cake - Linköping

Steg 4

Orderbekräftelse


När allt är på plats skickar vi en orderbekräftelse. Vid beställning en månad innan leverans betalas det en handpenning på 1000:- kronor för att reservera er plats. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före leveransdatum. Ni hittar våra villkor här.

Magin - My Sweet Pink Cake - Linköping

Steg 5

Magin börjar


Nu är det dags att börja göra er vackra och goda bröllopstårta. Tårtan är skräddarsydda efter era önskemål, alla dekorationer som figurer och blommor är handgjorda vilket gör er tårta unik och exklusiv.

Leverans av bröllopstårta - My Sweet Pink Cake - Linköping

Steg 6

Leverans


Vid beställning av bröllopstårtan kommer vi överens om att antigen hämta tårta hos oss eller leverera den till angiven plats mot en avgift. Om ni önskar tar vi kontakt med er cateringfirma för att komma överens om leveranstidpunkt.


Tårtan kan levereras inom Linköping samt även till Norrköping, Motala, Vadstena, Mjölby, Söderköping med flera. Kontakta mig för mer information.

ADRESS


My Sweet Pink Cake

Danmarksgatan 4

582 31 Linköping


KONTAKT


Telefon: (+46)707-563404

info@sweetcake.se


ÖPPETTIDER


Måndag: enl. ök.

Tisdag - Fredag: 9 - 15

Lördag: 10 - 12


INFO


Innehar F-skattsedel.

Lokalen är livsmedelsgodkänd av Miljökontoret i Linköping.