Om mig
My Sweet Pink Cake
Karolina Velozo - My Sweet Pink Cake - Linköping


Tårtor och jag...

Jag heter Karolina och jag driver företaget My Sweet Pink Cake. Jag specialiserar mig på exklusiva och skräddarsydda tårtor och bakelser med huvudinriktning bröllopstårtor och tårtor för större evenemang. Mitt konditori - tårtateljé ligger i Danmarksgatan i Linköping och är godkänd för livsmedelshantering.


Jag startade företaget 2015 och har många års erfarenhet inom bakverk och tårtdesign. Jag har också gått flera kurser inom tårtdesign på bland annat Squires Kitchen International School i England och har dessutom tävlat på Scandinavian Cake Show i Sverige och vunnit första och andra priset vid två olika tillfällen. Jag har även deltagit 2018 i TV programmet Det stora Tårtslaget där jag tävlade mot andra tårtkonstnärer i Sverige.


Sedan jag kan komma ihåg har jag varit fascinerat av tårtor, inte bara för att de är så goda, utom utav alla detaljer och former som man kan göra, det är både spännande och rolig för mig. Att baka och dekorera tårtor är för mig att göra konst i socker, man kan göra otroligt mycket, det gäller att ha en obegränsad fantasi och det är just detta som gör mina tårtor speciella och unika!

ADRESS


My Sweet Pink Cake

Danmarksgatan 4

582 31 Linköping


KONTAKT


Telefon: (+46)707-563404

info@sweetcake.se


ÖPPETTIDER


Måndag: enl. ök.

Tisdag - Fredag: 9 - 15

Lördag: 10 - 12


INFO


Innehar F-skattsedel.

Lokalen är livsmedelsgodkänd av Miljökontoret i Linköping.