Tårtor
Klassisk tårta - My Sweet Pink Cake - Linköping

Klassisk tårta

Hos mig kan ni även beställa klassiska tårtor med enklare dekorationer gjorda i marsipan eller sockerpasta. Tårtorna kan göras  i storlekar 8 till 20 personer.

Bröllopstårta - My Sweet Pink Cake - Linköping

Bröllopstårta

Hos mig kan ni beställa skräddarsydda bröllopstårtor helt efter era önskemål. Jag arbetar bara efter beställning så att era tårtor blir så speciella, unika och välsmakande som möjligt.

Barntårta - My Sweet Pink Cake - Linköping

Barn- och kalastårta

Det ska vara en jätteskoj tårta till barnkalaset. Jag kan göra tårtor av de flesta populära figurer och barntema som Frozen, Babblarna, Barbie, Masha och Björnen, My Little Ponny etc.

Doptårta - My Sweet Pink Cake - Linköping

Doptårta

Doptårtor och namngivningstårtor ska vara speciella och vackra. Tårtorna kan vara från en till tre våningar höga med en fin och söt figur ovanpå.

Baby Shower - My Sweet Pink Cake - Linköping

Baby Shower

Det är jätterolig att fler och fler har baby shower. Jag kan göra fina tårtor, cupcakes och cakepops för just denna speciella dag.

Tematårta - My Sweet Pink Cake - Linköping

Tematårta

Tematårtor eller figurtårtor är jättefina när det ska firas något speciellt tillfälle, som födelsedagar, bröllopsdag, namnsdag eller någon annan viktig dag.


Cupcakes - My Sweet Pink Cake - Linköping

Cupcakes

Jag erbjuder en mängd olika cupcakes i olika smaker som vanilj, choklad och Red Velvet samt flera smaker på frosting. Cupcakes passar till de flesta tillfällen som bröllop, födelsedagar och dop.

Dessertbord - My Sweet Pink Cake - Linköping

Dessertbord

Hos mig kan ni beställa tårtor, cupcakes, cake pops, desserttårtor, cheesecakes m.m för ert dessertbord. Jag kan även hjälpa er med tips och ideer for en jättefin dekoration.   

Desserttårtor - My Sweet Pink Cake - Linköping

Desserttårta

Förutom dekorerade tårtor har jag goda desserttårtor som Tiramisú, Pavlova, moussetårtor, dubbelchoklad m.m. Favorittårta? Jag kan ordna det mesta, kontakta mig för mer information.


Företag - My Sweet Pink Cake - Linköping

Företagstårta & bakelser

Jag kan ordna företagstårtor eller bakelser med er logo till olika event. Jag kan erbjuda tematårtor, fototårtor, cupcakes och cake pops.


Laktosfri och glutenfri tårtor - My Sweet Pink Cake - Linköping

Laktosfri - Glutenfri tårta

De flesta tårtor går att beställa som laktosfria och/eller glutenfria. Tårtorna görs från grunden med noggrant valda ingredienser. Kontakta mig för mer information om vad som kan erbjudas.


Bildtårta - My Sweet Pink Cake - Linköping

Bild- och fototårta

Det går jättebra att beställa fototårtor eller bildtårtor hos mig. Bilden skrivs ut med ätbara färger på oblatpapper eller sockerblad. Ni kan skicka mig bilden i de flesta format till info@sweetcake.se.