Tårtor
My Sweet Pink Cake
Dekorerade tårtor -  barntårta

Klassisk tårta

Hos mig kan ni även beställa klassiska tårtor med enklare dekorationer gjorda i marsipan eller sockerpasta. Tårtorna kan göras  i storlekar 12 till 30 personer.

Doptårta - My Sweet Pink Cake - Linköping - Norrköping - Motala - Vadstena

Doptårta

Doptårtor och namngivningstårtor ska vara speciella och vackra. Tårtorna kan vara från en till tre våningar höga med en fin och söt figur ovanpå.

Dekorerade tårtor -  barntårta

Cupcakes

Jag erbjuder en mängd olika cupcakes i olika smaker som vanilj, choklad och Red Velvet samt flera smaker på frosting. Cupcakes passar till de flesta tillfällen som bröllop, födelsedagar, företagsevent och dop.

Dekorerade tårtor -  barntårta

Företagstårta & bakelser

Jag kan ordna företagstårtor eller bakelser med er logo till olika event. Jag kan erbjuda tematårtor, fototårtor, cupcakes och cake pops.


Desserttårta - Tiramisu

Bröllopstårta

Hos mig kan ni beställa skräddarsydda bröllopstårtor helt efter era önskemål. Jag arbetar bara efter beställning så att era tårtor blir så speciella, unika och välsmakande som möjligt.


Desserttårta - Tiramisu

Baby Shower

Det är jätterolig att fler och fler har baby shower. Jag kan göra fina tårtor, cupcakes och cakepops för just denna speciella dag.

Desserttårta - Tiramisu

Dessertbord

Hos mig kan ni beställa tårtor, cupcakes, cake pops, desserttårtor, cheesecakes m.m för ert dessertbord. Jag kan även hjälpa er med tips och ideer for en jättefin dekoration.   

Cupcakes & Cake Pops - Bröllop cupcake

Laktosfri - Glutenfri tårta

De flesta tårtor går att beställa som laktosfria och/eller glutenfria. Tårtorna görs från grunden med noggrant valda ingredienser. Kontakta mig för mer information om vad som kan erbjudas.


Barntårta och kalastårtor - My Sweet Pink Cake - Linköping - Norrköping - Motala - Vadstena

Barn- och kalastårta

Det ska vara en jätteskoj tårta till barnkalaset. Jag kan göra tårtor av de flesta populära figurer och barntema som Frozen, Babblarna, Barbie, Masha och Björnen, My Little Ponny etc.


Cupcakes & Cake Pops - Bröllop cupcake

Tematårta

Tematårtor eller figurtårtor är jättefina när det ska firas något speciellt tillfälle, som födelsedagar, bröllopsdag, namnsdag eller någon annan viktig dag.


Desserttårta - Tiramisu

Desserttårta

Förutom dekorerade tårtor har jag goda desserttårtor som Tiramisú, Pavlova, moussetårtor, dubbelchoklad m.m. Favorittårta? Jag kan ordna det mesta, kontakta mig för mer information.


Cupcakes & Cake Pops - Bröllop cupcake

Bild- och fototårta

Det går jättebra att beställa fototårtor eller bildtårtor hos mig. Bilden skrivs ut med ätbara färger på oblatpapper eller sockerblad. Ni kan skicka mig bilden i de flesta format till info@sweetcake.se.

KONTAKT

My Sweet Pink Cake

Danmarksgatan 4

582 31 Linköping

(+46)707-563404

info@sweetcake.se

Följ mig på Facebook
Följ mig på Instagram

Följ mig på Facebook

facebook.com/mysweetpinkcake

Följ mig på Instagram

instagram.com/karolina_sweetcake

Företaget har godkänd F-skatt